Små gleder, IV

2 kommentarer om “Små gleder, IV”

  1. Så fint du skriver om små gleder, de er så lette å glemme.Akkurat nå gleder jeg meg over snøen som har kommet de siste dagene, det blir så lyst og fint ute.Jeg gleder meg også til søndag, da kommer datteren min og hennes samboer til middag hos oss. Selv om jeg ser dem omtrent en gang i uka synes jeg det er ekstra hyggelig når de har tid til spise med oss.En riktig god helg til dere🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s