Helt stille

2 kommentarer om “Helt stille”

  1. Et nydelig og beskrivende bilde av stillheten. Følte jeg kom inn i stillhetens univers gjennom dine ord Hans Eskil. Det er faktisk som om jeg skulle ha skrevet det selv. Er akkurat slik jeg selv tenker. Jeg ELSKER stillheten. Det er gjennom stillheten jeg har fått muligheten til å komme i kontakt med meg selv. Den beste måten å hente inn stillheten for meg er ofte gjennom naturen. Gjennom å høre bekker som sildrer, eller å kikke på en nydelig himmel, eller kjenne sola som varmer i ansiktet. Det kan også være å tenne stearinlys, og å sette med ned med en god bok, eller å skrive ned tanker og betraktninger som kommer til meg. Jeg øver meg også på å være stille i bråket. Å hente fram stillheten inni meg, slik at jeg ikke lar støyen rundt meg fange meg inn i stresset. Da kan jeg hente fram gode bilder i hode mitt av øyeblikk som gir meg fred og harmoni:)

    Liker

  2. Takk for lang og fin tilbakemelding her på bloggen. Du skriver at: \»Det er faktisk som om jeg skulle ha skrevet det selv.\» Der er jo bare helt fabelaktig at teksten treffer deg slik. God stillhetsøvelse videre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s